Beslist.nl – Online verkoop trends sinds Corona

Beslist.nl – Online verkoop trends sinds Corona

Wat doet heel de situatie rondom het Coronavirus met online koopgedrag? Online platform beslist.nl vroeg het zich af en maakte een overzicht. Een top 30 van de productcategorieën die het meest stijgen en die het meest dalen. Wat blijkt? Sport, vermaak en gezondheidsproducten zijn hot. Hieronder onze samenvatting.

Fit blijven

We schreven al eerder over #coronakansen in sport artikelen. Het overzicht van beslist.nl bewijst het wederom, 11 van de 30 hardst stijgende producten zijn sport gerelateerd!

Healthproducts

Met stip op 2: producten om gezond te blijven of te testen of je nog gezond bent. Met name de zelf-testen, EHBO spullen en digitale thermometers zijn niet aan te slepen.

Vermaak

Wat doet de gemiddelde Nederlander als hij wordt opgesloten in zijn eigen huis? Het antwoord is online shoppen voor spullen ter vermaak. Want stil zitten zijn we blijkbaar niet zo goed in.

De hardste dalers?

De top 10 hardste dalers, dus welke producten er bijna niet meer verkocht worden, bestaan voornamelijk uit dames kleding. Denk aan jurken, badpakken, laarzen, pumps.

Beslist.nl overzicht van online verkooptrends

Benieuwd? Kijk ook eens op de beslist.nl corona pagina!

Geniaal beslist.nl, op dit overzicht zaten we nou echt te wachten! Stuur ons zeker iedere keer de update!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *