Happy Tosti – Vrachtwagen lading tosti’s over

Happy Tosti – Vrachtwagen lading tosti’s over

Iedereen heeft het natuurlijk meegekregen, afgelopen zondag was er een persconferentie en een paar uur daarna moesten alle restaurants dicht. Tosti keten Happy Tosti zat ineens opgescheept met een een vrachtwagen lading aan tosti’s. Dit is wat ze ermee deden.

Happy Tosti sfeer impressie: Sociaal bedrijf.

Zoals oprichter Wibe Smulders zegt: “Je bent geen ondernemer als niet meteen in oplossingen denkt”. En dat was hard nodig, want ze zaten ineens met een tosti voorraad van 3 weken. De oplossing was simpel; Laten we een mini supermarkt opzetten. Een slim idee, want hierdoor hebben ze toch de gehele voorraad van de hand kunnen doen!

‘We vertelden klanten: heb je een kleine portemonnee, neem het gratis mee, maar heb je een grote portemonnee, betaal dan voor twee. Mensen mochten hun eigen prijzen bepalen.’

Hoe de klanten hierop reageerde was zoals te verwachten heel verschillend. Sommige klanten namen voor 1 euro vier grote zakken tosti’s mee, anderen gaven 50 euro voor 4 sinaasappels. Gemiddeld gezien gingen de producten flink onder de marktprijs weg, maar zoals Smulders merkten ze dat mensen sterk de drang voelden om te helpen.

Precies zoals ze zelf zeggen: “Je bent geen ondernemer als je niet meteen in oplossingen gaat denken”. Daar zijn we het helemaal mee eens. Wij zijn geïnspireerd Happy Tosti! Succes de komende weken!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *