SnappCar – Heroes Support Actie

SnappCar – Heroes Support Actie

SnappCar snapt het, dankjewel voor de inzending Lucas Post! Zoals Lucas zegt: Ook wij wilden iets betekenen voor onze helden in de zorg, het onderwijs en andere vitale sectoren. Ze lanceerden daarom de zogenaamde Heroes Support Actie.

Over SnappCar

SnappCar is een ondernemingswebsite die bemiddelt in het delen van auto’s tussen particulieren, ook wel Peer2Peer autodelen genoemd. Particulieren kunnen via de site hun eigen auto verhuren aan anderen tegen een zelf te bepalen financiële vergoeding.

De Heroes Support Actie

Met deze Heroes-actie willen we iedereen met een vitaal beroep een aanvullende en verantwoorde optie aanbieden om veilig te reizen.

Mensen met een vitaal beroep kunnen zich aanmelden bij SnappCar. Ook mensen die anderen helpen in deze tijden (met bijvoorbeeld het doen van boodschappen of het ophalen van noodzakelijke hulpmiddelen) mogen deelnemen.

Als zij gebruik willen maken van een deelauto geven wij ze tot 45 euro aan SnappCar-tegoed.

Zo kunnen mensen in een vitaal beroep op een veilige en verantwoorde manier naar hun werk reizen en zich inzetten voor een veiliger, gezonder en socialer Nederland tijdens deze crisis.

Neem gerust een kijkje op de aanmeldpagina: https://heroes.snappcar.nl/

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *