StartDock – Gratis Co-Work bureau bij je thuis

StartDock – Gratis Co-Work bureau bij je thuis

StartDock noemt zichzelf een Co-working community voor eenpitters en kleine bedrijven. Het overheidsadvies om thuis te werken heeft natuurlijk evengoed effect op deze groep. Uit een intern onderzoek bleek echter dat de huurders vaak geen fatsoenlijke werkplek hebben thuis, daar wist StartDock wel raad mee.

In samenwerking met Fleksdesk.nl maakt StartDock het mogelijk voor alle huurders om gratis hun StartDock werkplek te laten verhuizen naar het thuis adres. Ze kunnen daarbij kiezen uit het reguliere meubilair van de StartDock-locatie of een werkplek van Fleksdesk.nl met wie StartDock een samenwerking heeft

”Onze huurders kiezen voor ons concept omdat ze graag samenwerken met een community van gelijkgestemden maar ook omdat ze thuis vaak geen goede, comfortabele werkplek hebben. Onze community kunnen we uiteraard niet verhuizen, maar we kunnen wél het community-gevoel in stand houden en laten zien dat wij, ook als de omstandigheden complex worden, onze huurders zo goed mogelijk blijven faciliteren.”Thom Wernke, founder & CEO StartDock:

Wat ons betreft een perfect voorbeeld van een bedrijf dat echt om klanten geeft. Geweldig!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *